10 λόγοι που οι παλιές ψυχές δυσκολεύονται να βρούν την αγάπη στη ζωή τους

Λέγεται ότι οι άνθρωποι που έχουν ενσαρκωθεί στη Γη αμέτρητες φορές είναι παλιές ψυχές. Διαθέτουν έτσι μια βαθύτερη κατανόηση του κόσμου και τη ζωής γενικά. Η στάση τους για τη ζωή συχνά χαρακτηρίζεται διαισθητική και φιλοσοφική.
Σε ποιους από αυτούς τους λόγους – αν όχι σε όλους – βρίσκετε τον εαυτό σας?

1.Έχουν μια ισχυρή αίσθηση ταυτότητας
Ξέρουν ποιοί είναι. Ξέρουν τί θέλουν και τί όχι απο έναν σύντροφο. Τί λειτουργεί σε μία σχέση και τί όχι. Αν και αυτό είναι καταπληκτικό – απο την άποψη οτι είναι σε θέση να επιλέξουν με σύνεση – εν τέλει μειώνει τις προοπτικές τους σημαντικά.

2. Αν αφεθούν ανεξέλεγκτοι , η υπερ-διαισθητικότητα τους καταστρέφει τις σχέσεις τους
Είναι επιρρεπείς στην υπερανάλυση λόγω της βαθιάς ευαισθησίας τους. Η ανησυχία τους και το γεγονός οτι κάνουν διάφορες υποθέσεις στο μυαλό τους , μπορεί να διαλύσουν τις σχέσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια.

3. Παγιδεύονται στη δίνη των σχέσεων που θεωρούνται η “αδερφή ψυχή” τους
Συνδέονται με ανθρώπους που νιώθουν μια έντονη σύνδεση μαζί τους και απο τους οποίους τελικά σημαίνει οτι θα μάθουν και θα εξελιχθούν.

4. Απαιτούν την απόλυτη αγάπη
Οι παλιές ψυχές δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο απο την απόλυτη αγάπη. Δεν θέλουν μια επιφανειακή , “μέση” σχέση. Γι’ αυτό και μένουν μόνοι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

5. Μπορεί να νιώσουν πάθος με πολλούς αλλά συμβατότητα με ελάχιστους
Το γεγονός οτι αισθάνονται βαθιά και οι άλλοι άνθρωποι τους θεωρούν εξαιρετικά ενδιαφέροντα άτομα, πολλές φορές τους οδηγεί σε έναν έρωτα που τους ξεμυαλίζει. Ωστόσο , το να βρούν εναν άνθρωπο που μπορεί πραγματικά να γίνει ο καλύτερος φίλος αλλά καί εραστής , είναι μεγάλη πρόκληση.

6. Είναι “Φυσικοί Θεραπευτές” και συχνά προσελκύουν τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια και όχι αγάπη.
Οι παλιές ψυχές παίρνουν μεγάλη ικανοποίηση όταν είναι σε θέση να βοηθήσουν κάποιον που πραγματικά έχει ανάγκη. Ωστόσο , είναι ζωτικής σημασίας γι’ αυτούς η έλξη να είναι αμοιβαία και να έχουν δίπλα τους έναν σύντροφο και όχι έναν άνθρωπο που νιώθουν οτι τον υπηρετούν και οτι του προσφέρουν φιλανθρωπία.

7. Αντιπαθούν το “Παιχνίδι”
Το να βγαίνουν ραντεβού τους εξαντλεί όπως επίσης και οι ψεύτικοι άνθρωποι που κυνηγούν την επιβεβαίωση. Η αδιαφορία είναι κάτι που τους απωθεί και στη ζωή τους θέλουν μόνο αυθεντικούς ανθρώπους.

8. Τα standards τους είναι πολύ υψηλά
Οπως περιμένουν πολλά από τον εαυτό τους, έτσι περιμένουν πολλά και από τους συντρόφους τους. Από την άλλη όμως, αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να διατηρείται υπο έλεγχο: δεν μπορείς να διαγράφεις απο τη ζωή σου έναν άνθρωπο επειδή είναι ατελής. Πρέπει να κάνεις και κάποιες υποχωρήσεις.

9. Κουβαλάνε συναισθηματικά φορτία
Οι άνθρωποι που ανέπτυξαν τον εσωτερικό εαυτό τους γρήγορα, το έκαναν για έναν λόγο: έπρεπε να αντιμετωπίσουν κάποιες καταστάσεις, έπρεπε να αναπτυχθούν, ή έπρεπε να μάθουν από κάποιες δύσκολες εμπειρίες που η ζωή έβαλε στο δρόμο τους. Αν και αυτό είναι ένα σπουδαίο πράγμα από μόνο του , μπορεί να δημιουργήσει στις σχέσεις τους ανεπίλυτα ζητήματα.

10. ‘Οσο πιό έντονα νιώθουν την αγάπη , τόσο περισσότερο φόβο αισθάνονται
Ο βαθμός με τον οποίο αγαπούν είναι ανάλογος με τον φόβο που νιώθουν οτι μπορεί να χάσουν τον άνθρωπό τους ή οτι δεν είναι αρκετά “καλοί” γι’ αυτόν. Τα συναισθήματα τους είναι τόσο έντονα που μερικές φορές σαμποτάρουν τις σχέσεις τους και δεν αφήνονται να βιώσουν την ομορφιά της αγάπης.

Επιμέλεια: copyrights © www.cosmo-scope.com

 

Leave a Reply